iPlody Směs na chléb s vlašskými ořechy a eidamem Low carb 125g

59 Kč –20 %
viz lc snchl s vlasskymi orechy a eidamem 125g
59 Kč –20 % 47 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
1.2.2023
  • bez lepku,
  • bez přidaného cukru,
  • bez palmového oleje,
  • rychlá a jednoduchá příprava,
  • výrobek ČR.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jedinečná směs na výrobu bezlepkového chleba s vlašskými ořechy a eidamem s nízkým obsahem sacharidů a cukrů (LOW CARB). Díky naší bezlepkové směsi dokáže sýrový bochník chleba upéct i začátečník. Naše směs obsahuje vyvážený poměr všech oblíbených Low carb potravin.

  • Přidáte pouze polotučný tvaroh z vaničky a vejce.
  • Nejedná se o žádnou náhražku eidamu, ale jde o opravdový sýr.
  • Rychlá a jednoduchá příprava.
  • Vysoký obsah vlákniny.
  • Hmotnost chleba po upečení při dodržení návodu je cca 300 g

Návod k přípravě

Rozšlehejte dvě vejce s polotučným tvarohem ve vaničce (125 g - polovina obsahu vaničky), přidejte obsah balení a důkladně promíchejte. Směs nechte 10 minut odležet a poté vytvarujte dva stejné bochánky. Umístěte na plech s pečícím papírem a vložte do předehřáté trouby na 180 °C, po cca patnácti minutách snižte teplotu na 160 °C. Celková doba pečení je padesát minut. Poté vyjměte z trouby, uložte bochníčky na utěrku a nechte zcela vychladnout.

Složení

sušený sýr eidam, směs semínek v různém poměru: slunečnice, dýně loupaná, lněné semínko, sezamové semínko, lněná mouka zlatá, mandlová mouka, vlašské ořechy, psyllium, lahůdkové droždí, bezfosfátový kypřící prášek s vinným kamenem, sůl, pažitka, kmín drcený

Alergeny

mléko, sezam, mandle, vlašské ořechy

Výživové údaje

 VÝŽIVOVÉ ÚDAJE

na 100 g

Energetická hodnota

1805 kJ /430 kcal

Tuky

33 g

z toho nasycené mastné kyseliny

4,3 g

Sacharidy

16 g

z toho cukry

3,9 g

Vláknina

-

Bílkoviny

28 g

Sůl

3,6 g


Země původu: Česká republika

Hmotnost: 125 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Směsi na pečení
Hmotnost: 0.132 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: