Ořechy, semínka
Nejprodávanější
Značky

Dýňová semínka BIO jsou vhodná při přípravě pokrmů v kuchyni, do jogurtů, výborně chutnají i opražená na sucho.

Výjimečná chuť a máslová konzistence pro každý den. Ořechy kešu mají rádi příznivci zdravé výživy pro svůj obsah látek.

Mandle jsou plné minerálů, především zinku, vápníku, draslíku, hořčíku, železa a dalších vitamínů, nenasycených mastných kyseliny, vlákniny a bílkovin.

Slunečnicové semínko je používáno převážně jako přísada do různých salátů, jogurtů nebo müsli.

Chia semínka odjakživa patřila k základním pilířům stravy v jihozápadní části dnešního Mexika. Říká se jim potrava běžců, protože tuto vysokoenergetickou potravu při svých...

Zdroj rostlinných nenasycených tuků, vhodné pro vegany, zdroj minerálních látek, bez laktózy a lepku. Vysoký obsah vlákniny Bez přidaného glutamátu Vegetarián, vegan...

Pekanové ořechy se velice často u nás používají do pečiva, zkuste však jejich lahodnou chuť i za syrova!

Vlašská jádra mají silnou a lahodnou ořechovou chuť, ale i obsah zdravých látek.
Sušené ovoce je perfektní společník na cesty jako svačina. Ovoce sušené v sušičce, přírodní cestou, ale i po sušení mrazem (tzv. lyofilizované ovoce) stále obsahuje vysoké množství vitamínů. Na rozdíl od čerstvého ovoce, které obsahuje velké množství vody, déle vydrží a můžete si ho s sebou nosit na výlety, dokud na něj nedojde řada. Ale nejspíš vám od něj děti brzy pomůžou, jak jim bude chutnat.