iPlody Směs na chléb s parmezánem a rajčaty Low carb 125g

59 Kč –15 %
viz lc snchl s parmezanem a rajcaty 125g
59 Kč –15 % 50 Kč 400 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…
  • bez lepku,
  • bez přidaného cukru,
  • bez palmového oleje,
  • rychlá a jednoduchá příprava,
  • výrobek ČR.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jedinečná směs na výrobu bezlepkového sýrového chleba se sušenými rajčaty a s nízkým obsahem sacharidů a cukrů (LOW CARB). Díky naší bezlepkové směsi dokáže sýrový bochník chleba upéct i začátečník. Chléb lze upéct i v domácí pekárně.

  • Přidáte pouze polotučný tvaroh z vaničky a vejce.
  • Nejedná se o žádnou náhražku parmezánu, ale jde o opravdový sýr.
  • Rychlá a jednoduchá příprava.
  • Hmotnost chleba po upečení při dodržení návodu je cca 300 g

Návod k přípravě

Rozšlehejte dvě vejce s polotučným tvarohem ve vaničce (125 g - polovina obsahu vaničky), přidejte obsah balení a důkladně promíchejte. Směs nechte 10 minut odležet a poté vytvarujte dva stejné bochánky. Umístěte na plech s pečícím papírem a vložte do předehřáté trouby na 180 °C, po cca patnácti minutách snižte teplotu na 160 °C. Celková doba pečení je padesát minut. Poté vyjměte z trouby, uložte bochníčky na utěrku a nechte zcela vychladnout.

Složení

sýr parmezán v prášku, směs semínek v různém poměru: slunečnice, dýně loupaná, lněné semínko, sezamové semínko, rajčata sušená (rajčata, sůl), lněná mouka zlatá, mandlová mouka, psyllium, lahůdkové droždí, rajčatový prášek, bezfosfátový kypřící prášek s vinným kamenem, sůl, pažitka, kmín drcený

Alergeny

mléko, sezam, mandle

Výživové údaje

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE

na 100 g

Energetická hodnota

1705 kJ / 406 kcal

Tuky

27 g

z toho nasycené mastné kyseliny

7,7 g

Sacharidy

13 g

z toho cukry

4,1 g

Vláknina

-

Bílkoviny

29 g

Sůl 

3,47 g


Země původu: Česká republika

Hmotnost: 125 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Směsi na pečení
Hmotnost: 0.132 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: