Sušené maso hovězí – plátky z mladého býčka (1 porce)

Kód: DM-MASO-BYCEK
65 Kč –29 %
mockup susene maso mlady byk
65 Kč –29 % 46 Kč
Momentálně nedostupné
  • Balení obsahuje 1 porci.
  • Rychlá svačina kdykoliv a kdekoliv.
  • Kvalitní zdroj bílkovin.
  • Bez lepku, laktózy, bez barviv, konzervantů
Vysoký obsah bílkovin
Bez laktózy
Bez éček
Bez lepku

Detailní informace

Detailní popis produktu

Lahodné jemné plátky prvotřídního českého hovězího masa s kořeněnou chutí i vůní můžete mít kdykoliv po ruce jako rychlou a proteiny nabitou svačinu. Stařené hovězí maso z českých chovů nejvyšší kvality, nakládané v mořském solném květu, pozvolna přirozeně zrající v temných komorách po dobu 3-6 měsíců, bez konzervantů, barviv a tepelné úpravy je vhodné během každé redukční diety. Proces zrání masa není urychlen tepelnou úpravou, což spolu s pečlivým výběrem částí masa umožňuje zachovat jeho šťavnatost a měkčí konzistenci. V ani jedné fázi výroby nejsou použity žádné chemické konzervanty. Maso splňuje klasifikaci Raw food. Skvěle jím doplníte kvalitní bílkoviny, zatímco sacharidy budete mít stále pod kontrolou.

Složení

Hovězí maso 98 % (na 100 g výrobku je použito 300 g syrového masa), mořská sůl 1 %, směs koření 1 %.

Výživové údaje:

  na 100 g
Energetická hodnota  1525 kJ / 365 kcal
Tuky 4 g
  z toho nasycené mastné kyseliny  2 g
Sacharidy 0 g
  z toho cukry 0 g
Bílkoviny  63 g
Sůl mořská 2 g

 

Skladujte při teplotě 5-30º.

Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Hmotnost: 25 g.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušená masa
Hmotnost: 0.034 kg
Složení: vysoký obsah bílkovin, bez laktózy, bez éček, bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
R Avatar autora | 29.11.2021
Tohle sušené maso kupuji pravidelně, moc mi chutná.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení